Teetkö Mitä Sinä Haluat – Onko Irtisanoutuminen Ratkaisu Sinulle

Oletko koskaan pysähtynyt miettimään kuinka olet päätynyt nykyiseen työpaikkaasi ja tilanteeseen? Saattaa olla, että olet tietoisesti hakeutunut sinne, mutta kovin moni meistä on vain ajelehtinut virran mukana. Olisko aika pohtia todenteolla niitä tekijöitä, jotka ovat vaikuttaneet siihen, että olet päätynyt tähän pisteeseen elämässäsi? Saattaa olla, että kuulut niihin, jotka takaraivossa ovat aina miettineet toisenlaista elämää, mutta eivät ole koskaan uskaltaneet rikkoa tuota unelmaa puhumalla siitä ääneen tai edes miettimään tarkemmin.

On mahdollista, että irtisanoutuminen olisi sinulle oikea vaihtoehto, mutta et ole koskaan rohjennut miettiä sitä. Ehkä et ole uskaltanut. Ehkä olet ajatellut, että sinulta puuttuu taitoja tai koulutusta. Kuitenkin usein ne taidot voidaan opetella ja koulutuksia voidaan hankkia. Monet niistä taidoista opitaan erityisen nopeasti, kun on palava intohimo päästä toteuttamaan uusia asioita, asioita joiden tekemisestä nauttisi hyvin paljon.

Ehkä olet päätynyt kuutelemaan liikaa ihmisiä, jotka ovat ympärilläsi. Ehkä katsot liikaa negatiivisia uutisia. Saattaa olla, että olet vain liian kriittinen itsellesi ja mahdollisuuksillesi.

Irtisanoudu negatiivisuudesta. Välttele ihmisiä, ketkä tuovat negatiivisuutta elämääsi. Jos ne ovat työtovereitasi, mieti todella irtisanoutumista. Välttele negatiivisia ajatuksia ja uutisia. Vaikka ne tuntuvat vain ajatuksilta, vaikuttavat ne huomattavasti itsetuntoosi. Vaihda ympäristöäsi positiivisemmaksi. Etsi ihmisiä, jotka kannustavat ja tukevat sinua. Opiskele uusia asioita ja kehitä uudenlaisia tapoja viettää aikaa.

Tässä kaksi asiaa, joiden mukaan voit toimia:

1. Aloita miettimällä asioita, joiden avulla voit saada mitä haluat. Keskitymme usein liikaa nykyiseen osamiiseen ja voivotteluun, että voisimmeko tehdä jotain. Aseta mieleesi kysymys kuinka voit tehdä sen. Aivosi ovat huiman tehokas työkalu, joka alkaa latomaan automaattisesti erilaisia vastauksia kysymyksiisi. Jos käytät sitä huonohin kysymyksiin, saat huonoja vastauksia. Onkin tärkeää asettaa mahdollismman tehokkaan kysymykset sen pohjalta mitä haluamme saada aikaan. Lopulta ajatukset johtavat tekoihin. Joten pelkästään asettamalla itsesi ja urasi oikeaan valoon pääsi sisällä, otat suuren harppauksen lähemmäksi sen toteutumista.

2. Käy läpi elämääsi ja selvitä miten olet päätynyt nykytilanteeseen. Jos huomaat ettei se vie kohti haluamaasi tulevaisuutta, on aika muuttaa asioita. Luultavasti olet tottunut tekemään asioita tietyllä tapaa ja nyt on aika muuttaa niitä tottumuksia. Koska haluat päästä eteenpäin, on aika miettiä millaiset teot vievät sinua eteenpäin. Uudet asiat voivat olla pelottavia, mutta usein myös vapauttavia. Muista, että lopulta asiat joita teemme, määrittävät meidät. Jos haluat saavuttaa toisenlaisen elämän, on aika muuttaa tapojasi.

Muista, että me voimme muuttua, jos haluamme. Se on päätös. Mieti mitä todella haluat. Ajatuksista seuraa toimintaa. Jos päätät mitä haluat, syntyy myös toimintaa joka vie sinua siihen suuntaan. Tärkeintä on, että haluat muutosta ja olet valmis näkemään vaivaa sen saamiseksi.

Kun tiedät mitä haluat, selvitä voitko saada sen nykyisen työsi sisällä vai onko irtisanoutuminen sinulle paras vaihtoehto!

Comments are closed.