Ilmainen CV-pohja

Oletko irtisanoutunut ja tarvitset CV-pohjan? Onko työpaikka vaihtumassa ja haluat päivittää osaamisesi? Olemme luoneet valmiin CV-pohjan, jonka voit ladata koneellesi ja ottaa käyttöön välittömästi.

>> LATAA ILMAINEN CV-POHJA TÄÄLTÄ

CV on asia mihin kannattaa käyttää aikaa ja hioa se kuntoon. Luultavasti se on ensimmäinen, mitä potentiaalinen tuleva työnantaja näkee sinusta tai henkilö kuka on vastuussa työntekijöiden rekrytoinnista. Paljon työntekijöitä palkkaavat ihmiset tietevät ja näkevät eron hyvän ja väkisin tehdyn CV:n välillä. Sen takia on tärkeää antaa itsestää oikea kuva ja sijoittaa hieman aikaa näyttääkseen hyvältä tulevan työnantajan silmissä.

Kannattaa miettiä millaiset asiat tulevaa työntajaa kiinnostavat ja mitä hän haluaa kuulla sinusta. Osaamisesi on erittäin merkittävä tekijä. Siitä kertoo työkokemus, hankkeet ja projektit, joita olet tehnyt. Erilaiset tutkinnot ja kurssit ovat myös hyviä lisiä, mutta pelkät perustutkinnot eivät enää säväytä. Tarkastele miten juuri sinä voisit erota muista samaa työtä hakevista ihmisistä ja tuo sitä esille.

Voit myös kertoa asioita, joita haluat saavuttaa. Mielellään tietysti samoilla linjoilla kuin työnantaja.

Ulkoasu kannattaa pitää asiallisena ja ytimmekkäänä, kunhan se ei jätä mitään arpomisen varaan. Suoraa mainospuhetta tai myyntiä ei kannata harrastaa, se vain häiritsee. Pyri näyttämään konkreettisia asioita osaamisestasi.

Leave A Response