Tervetuloa Irtisanoutuminen.fi sivustolle!

Tarkoituksemme on koota kaikki irtisanoutumiseen liittyvä tieto yhden sivuston alle. Tavoitteenamme on tehdä sivustosta tärkeä apuväline sinulle, kun harkitset irtisanoutumista tai tarvitset työkaluja irtisanoutumisprosessin aikana.

Mietitkö Irtisanoutumista

Oletko Varma Irtisanoutumisen Suhteen?

Jos et ole varma haluatko todella irtisanoutua, voit näistä artikkeleista olla sinulle apua.

Tietoa Irtisanoutumisesta

Selvitä Ennen Irtisanoutumista

Ennen irtisanoutumista on hyvä selvittää missä tilanteessa oikein olet. Lukuisiin eri tilanteisiin on omia sääntöjä, jotka vaikuttavat irtisanoutumiseen. Mikäli jokin seuraavista asioista liittyy sinun tilanteeseesi, tutustu alla olevaan kirjoitukseen.

Mitä Sinun Tulisi Tietää Irtisanoutumisen Jälkeen

Kuinka Hoidat Irtisanoutumisen Mallikkaasti

Oletko irtisanoutumassa? Lue alla oleva artikkelit, nappaa tärkeät lomakkeet ja työpohjat ja selvitä kuinka hoidat koko prosessin mallikkaasti.

 

Miten Toimit Irtisanoutumisen Jälkeen

Irtisanoutumisen jälkeen on muutamia selkeitä vaihtoehtoja. Näissä kirjoituksissa käymme läpi eri vaihtoehtoja, joita sinulla on ja kuinka pääset alkuun niiden kanssa.

Etsitkö Uutta Työpaikkaa?

Vinkkejä uuden työpaikan saamiseksi.

Oletko Vaihtamassa Työpaikkaa?

Ryhdytkö Yrittäjäksi?

Näissä kirjoituksissa käymme läpi eri asioita liittyen yrittäjyyteen. Yrittäjäksi ryhtyminen on hieno tapa ottaa oma elämä haltuun. Aloittavan yrittäjän on kuitenkin tärkeää ottaa mahdollisimman paljon tietoa ennen yrityksen perustamista.

Kiinnostaako Alan Vaihto tai Jatkokoulutus?

Oletko Valmis Irtisanoutumaan

Jos tiedät olevasi valmis irtisanoutumaan, voit ladata valmiin irtisanoutumislomakkeen mikä on heti valmis täytettäväksi.

Lataa irtisanoutumislomake täältä.